Wednesday, July 04, 2012

ramlah ram ft sleeq - sesaat ko datang

korang ade tgk x video clip ramlah ram dengan sleeq? yg malay version punya (gua xpandai ckp english!) cemana aku leh layan lagu ni pun aku xtau,hahaha, kalo xtgk lg sila la youtube, aku xlepas nk share2movie kat korg, make an effort to hav sum fun,hehehe

kalo korg tgk vids tu, ada satu part yg agak klaka, kalo korg notice,masa cameraman start kereta tuh, bunyi bapak kete sport kot, tp bila tunjuk kete, skaliiiiiiiiiii koooo

MYVI je kot

yg lagi best,masa ending vids tu pun masa awek tu frust pun bunyi kete sport!

hahahahaha mema xleh blah,sapa la director, tau la budget ciput, kak melah pun da lari alignment tp jgnla take for granted je menda2camtu, sumpah klaka wei,hahaha
bila aku tgk aku tingat cite kiah pekasan, alah yg pelakonnya rozita cik wan, satu2nya pelakon kat Malaysia yg ko tgk dia tanpa perlu pakai 3D tv tp nmpk 3D, hahahaha. kan bila haji yg minat kat kiah tuh dtg naik moto, bunyi moto dia mcm bunyi kete sport, tp tu cite lawak ni vclip kot, agak2la. hahahaha



1 comments:

beta penjaga peti ais said...

depa nak buat bideo lucu kottt.. kalau nak buat ala-ala drama sinetron tak lepas budget..

Post a Comment